Crvena paprika punjena sirom i začinima
≫
Sastojci:
- debele mesnate paprike
- feta sir
- paradajz
- čili
- ruzmarin
- origano
- rendani sir
- maslinovo ulje
- pavlaka za kuvanje
Priprema:
U izgnječenu fetu dodaj sitno seckani paradajz, čili, origano i ruzmarin. Preliti sa malom količinom pavlake za kuvanje i sve lagano zagrejati na šporetu. Napuniti očišćene paprike, posuti rendanim sirom i s par kapi maslinovog ulja.
U zagrejanoj rerni peći paprike na 200 stepeni 10-15 minuta, a pred kraj pečenja poklopiti s poklopcima od paprike da se i oni malo zapeku.
(Telegraf.rs)
Video: Novosađanka menjala grad za prostranstva Durmitora, sa konjem Bambijem krstari nestvarnim predelima
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.