Kraljevski sendvič za doručak koji će vas dugo držati sitim

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- par režnjeva slanine (dimljene, sušene...)

- 1 jaje

- listovi sira

-  kriške hleba (crni, beli....)

- malo maslaca

- po želji malo senfa ili rena

- po želji mladi luk ili peršun

Priprema:

Propržite slaninu da bude hrskava i ispržite jaje na oko, pa prepecite hleb u tosteru. Topli hleb premažite maslacem, a zatim, ako volite senfom ili renom. Stavite list sira na hleb, zatim jaje i slaninu. Gotov hleb možete posuti kolutićima mladog luka i peršunom.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA