Ljute kobasice sa senfom u lisnatom testu

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 1 tabla gotovog lisnatog testa

- 4 tanke ljute kobasice

- 2 kašike senfa

- krupna morska so

Priprema:

Jednu tablu lisnatog testa što tanje razviti i iseći nožem na trake sirine 3 cm i dužine oko 25 cm. Premažite teto senfom. Svaku kobasicu umotati u traku od testa.

Ppoređati u pleh uz malo razmaka i premazati s malo ulja i posuti s malo krupne morke soli. Peći u zagrejanoj rerni oko 25 minuta.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je kuća u kojoj je uhapšen Alija Balijagić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA