Špageti s piletinom i graškom u krem sosu

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 2 komada pilećeg filea

- 350 g špageta

- 200 ml neutralne pavlake za kuvanje

- 2 čena belog luka

- mala konzerva graška (ili skuvan grašak)

- so i biber

- sveži peršun

Priprema:

Stavi se voda za špagete i kad provri, testenina skuva prema uputstvu s pakovanja. Na maslinovom ulju propržiti piletinu iseckanu na manje komade. Dodati tome grašak i beli luk, pa so i biber po želji. Na sve se doda pavlaka za kuvanje, pa sačeka da provri.

Kada postane kremasto dodaju se špagete i pospese  seckani peršun. Sve se promeša, a ako nije dovoljno kremasto doda se još pavlake. Servira se toplo.

(Telegraf.rs)

Video: Igor Benčina: Veoma smo emotivni, dugo smo čekali ovaj trenutak

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA