Klasičan karpačo od junetine i pinjola

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 300 g svežeg goveđeg bifteka

- 40 g kapara

- crni i beli biber

- senf

- sok od limuna

- sveža rukola

- 2 kašike parmezana

- 2 kašike prepečenih pinjola (zamena je seckani lešnik)

- maslinovo ulje

Priprema:

Polu-zamrznuti file seći na vrlo tanke šnite i slagati na podlogu (veći tanjir). Spremite dresing od senfa, limunovog soka i začina. Stavite rukolu na meso, pa prelijte dresingom.

Zatim preko stavite kapar, parmezam i pinjole - pa sve zalijte s malo maslinovog ulja. Služi se kao hladno predjelo.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA