Sjajne pljeskavice od mešanog mlevenog mesa

 ≫ 

Komentari

  • Biljka

    8. maj 2018 | 20:29

    U moje vreme po starom receptu, pljeskavice su se pravile od mlevenog mesa, masnoce, zacina i sitno seckanog crnog luka. Kasnije su se pojavili hamburgeri bez luka a nase pljeskavice su ukinute. I dan danas imam stari recept za pljeskavice, koje jos uvek pravim i pecem na rostilju fantasticnog ukusa.

  • Biljka

    8. maj 2018 | 20:21

    U moje vreme su se pravile pljeskavice od sitno seckanog crnog luka , mlevenog mesa i masnoce, a hamburger nije postojao. Kasnije se pojavio hamburger i nasa prava pljeskavuca je ukinuta. Puno je ukusnija kada se izmesa sa crnim lukom na rostilju. Ja je i dalje isto pravim po starom nasem receptu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA