Domaći fast-food: viršle uvijene u slaninu

 ≫ 
  • 2

Sastojci:

- 20 tanjih i dužih viršli

- 100 g kačkavalja

- 200 g tanko sečene suve slanine

- 40 čačkalica

Priprema:

Svaku viršlu preseci na pola. Kačkavalj iseci na listiće dužine jedne isečene viršle. Viršlu zaseći da može da se otvori (paziti da se ne razdvoje polovine) staviti kačkavalj, zamotati slaninom i sve učvrstiti čačkalicom.

Na pleh staviti papir za pečenje pa spremljene viršle. Peći ih u zagrejanoj rerni na 200 stepeni oko 15-ak minuta i poslužiti odmah, vruće sa pomfriitom ili projom. Uz ovako pripremljene viršle uvek je dobra i neka salata po izboru.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA