Fitnes pirinač s brokolijem i karfiolom (POSNO)

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 150 g pirinča

- 3 cveta karfiola

- 1 brokoli

- 1 manja šargarepa

- 200 ml vode ili povrtne supe

- 1 kašika ulja

- so i biber

- bosiljak

- origano

Priprema:

Izabrano povrće iseckati, staviti u posudu sa vodom, posoliti i kuvati 10 minuta polupoklopljeno. Pirinač i začine dodati u kuvano povrće, promešati, pa još kuvati na srednjoj temperaturi 5-7 minuta.

Posle kuvanja pirinač skloniti sa šporeta, dodati ulje, promešati, poklopitii i ostaviti da bubri 5-7 minuta. Ako volite, možete dodati krišku tofu sira ili malo čilija.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA