Pohovanje ribe bez jaja (POSNO)
≫
Sastojci:
- 4 fileta oslića
- 100 ml piva
- oko 200 g brašna
- so i biber
- prezle
- posni majonez
- kiseli krastavci
Priprema:
Najpre pripremiti masu za umakanje fileta ribe od piva, 100 g brašna i soli. Stavite brašno u jedan tanjir, a masu od piva i brašna u drugi - dok su prezle u trećem. Filete posolite i pobiberite.
Filete panirati tako što će te ih namočiti prvo u brašno pa u smesu sa pivom i na kraju ih uvaljati u prezle. Pržiti u fritezi ili klasično, na vrelom ulju. Služiti sa posnim majonezom pomešanim sa izrendanim kiselim krastavcima.
(Telegraf.rs)
Video: Grejna sezona se završava 15. aprila, osim ako dnevne temperature ne budu ispod 12 stepeni
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Н. С
Нема потребе два пута брашно. Довољно је само једном, то са пивом и презла. Не треба са брашном претеривати.
Podelite komentar