Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
LA
Jednog dana procitam da se maslinovo ulje nikako ne greje te se koristi samo za salate i slicno, drugi dan- przi samo na maslinovom?
SuverenaAnonimka
Ma more samo avokado preko hleba - nema nista bolje! Bez soli, bez icega... To je njabolji veganski dorucak
Sanda
Ja ne mogu da verujem koje gluposti sve ljudi jedu zbog pomodarstva. Sada neka poznata licnost da izadje i kaze OD DANA JE U MODI JESTI BIFTEK PRELIVEN NUTELOM, sutra bi pola restorana imali to na meniju