Sendvič s namazom od avokada i kajganom
Sastojci:
- avokado
- malo limunovog soka
- kašika maslinova ulja
- prstohvat belog luka u granulama
- so i biber
- kocka maslaca
- 4 jaja
- par kašika neutralne pavlake ili mleka
- 4 parčeta tost hleba
Priprema:
Avokado isecite po dužini, odstranite koščicu i kašikom izvadite mesnati deo. Izgnječite viljuškom pa umešajte maslinovo ulje, limunov sok, beli luk, so i biber.
Zagrejte maslac na tiganju, pa na njemu uz stalno mešanje ispržite kajganu sa malo pavlake ili mleka. Kajgana treba da bude kremasta. Servirajte sendviče tako što ćete tost-hleb premazati namazom od avokada i ukrasiti kajganom.
(Telegraf.rs)
Video: Gore objekti na Adi Ciganliji: Vatrogasci na licu mesta
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Sanda
Ja ne mogu da verujem koje gluposti sve ljudi jedu zbog pomodarstva. Sada neka poznata licnost da izadje i kaze OD DANA JE U MODI JESTI BIFTEK PRELIVEN NUTELOM, sutra bi pola restorana imali to na meniju
Podelite komentar
SuverenaAnonimka
Ma more samo avokado preko hleba - nema nista bolje! Bez soli, bez icega... To je njabolji veganski dorucak
Podelite komentar
LA
Jednog dana procitam da se maslinovo ulje nikako ne greje te se koristi samo za salate i slicno, drugi dan- przi samo na maslinovom?
Podelite komentar