Sendvič s namazom od avokada i kajganom

 ≫ 
  • 3

Sastojci:

- avokado

- malo limunovog soka

- kašika maslinova ulja

- prstohvat belog luka u granulama

- so i biber

- kocka maslaca

- 4 jaja

- par kašika neutralne pavlake ili mleka

- 4 parčeta tost hleba

Priprema:

Avokado isecite po dužini, odstranite koščicu i kašikom izvadite mesnati deo. Izgnječite viljuškom pa umešajte maslinovo ulje, limunov sok, beli luk, so i biber.

Zagrejte maslac na tiganju, pa na njemu uz stalno mešanje ispržite kajganu sa malo pavlake ili mleka. Kajgana treba da bude kremasta. Servirajte sendviče tako što ćete tost-hleb premazati namazom od avokada  i ukrasiti kajganom.

(Telegraf.rs)

Video: Gore objekti na Adi Ciganliji: Vatrogasci na licu mesta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanda

    6. mart 2018 | 10:30

    Ja ne mogu da verujem koje gluposti sve ljudi jedu zbog pomodarstva. Sada neka poznata licnost da izadje i kaze OD DANA JE U MODI JESTI BIFTEK PRELIVEN NUTELOM, sutra bi pola restorana imali to na meniju

  • SuverenaAnonimka

    6. mart 2018 | 10:42

    Ma more samo avokado preko hleba - nema nista bolje! Bez soli, bez icega... To je njabolji veganski dorucak

  • LA

    9. mart 2018 | 20:05

    Jednog dana procitam da se maslinovo ulje nikako ne greje te se koristi samo za salate i slicno, drugi dan- przi samo na maslinovom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA