Pica s kulenom i crnim maslinama

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 2 veće gotove podloge za picu

- 200 g kečapa

- 250 g mocarele

- 150 g tanko sečenog kulena

- 100 g crnih maslina bez koščice

- majčina dušica

- čili - ako procenite da kulen nije dovoljno ljut

- svež bosiljak ili rukola

Priprema:

Izvadte rešetku rerne pa na nju stavite papir za pečenje i na papir za pečenje podloge za picu. Verovatno će biti potrebno da pečete u dve ture. Uključite rernu na 220 stepeni da se greje.

Kečap premažite po testu, pa rasporedite komade mocarele i začinite (biber, čili, majčina dušica). Poređajte kulen svuda po pici i pospte maslinama.  Pomoću papira za pečenje lako ćete picu prevući na rešetku - p aubacite u rernu. Pecite picu oko 10 minuta, a gotovu je ukrasite listovima svežeg bosiljka ili rukolom.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA