Fileti lososa u sosu od senfa

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 2 fileta lososa od po 250 g

- 4 kašike dižon senfa

- 3 kašike meda

- 2 kašičica rena

- 1 kašičica mirođije

- 2 kašičica crvene paprike

- 1 sitno naseckan čen belog luka

- so i biber

- maslinovo ulje

Priprema:

Sastojci za sos se jednostavno izmešaju i ostave da najmanje pola sata odstoje u frižideru.

Filete lososa posušiti sa papirnatim ubrusom i staviti na njih so i biber. Gril-tiganj premazati sa maslinovim uljem i dobro zagrejati. Staviti filete i peći po nekoliko minuta sa svake strane. Filete lososa preliti sosom i poslužiti.

(Telegraf.rs)

Video: Ogromne gužve na granici sa Hrvatskom: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA