Fileti lososa u sosu od senfa
Sastojci:
- 2 fileta lososa od po 250 g
- 4 kašike dižon senfa
- 3 kašike meda
- 2 kašičica rena
- 1 kašičica mirođije
- 2 kašičica crvene paprike
- 1 sitno naseckan čen belog luka
- so i biber
- maslinovo ulje
Priprema:
Sastojci za sos se jednostavno izmešaju i ostave da najmanje pola sata odstoje u frižideru.
Filete lososa posušiti sa papirnatim ubrusom i staviti na njih so i biber. Gril-tiganj premazati sa maslinovim uljem i dobro zagrejati. Staviti filete i peći po nekoliko minuta sa svake strane. Filete lososa preliti sosom i poslužiti.
(Telegraf.rs)
Video: Ogromne gužve na granici sa Hrvatskom: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.