Jednostavnost koju volimo u tanjiru: restovan krompir

 ≫ 

Komentari

  • hEHE

    9. novembar 2017 | 14:34

    Ja volim da ga izgnjecim - TOTALNO !!!

  • Beranje

    25. oktobar 2017 | 11:14

    To nije ovo jelo na slici

  • Lucija

    25. oktobar 2017 | 10:20

    Ovo je jelo mog detinjstva, a recept je malo drugaciji. Krompir se kuva u ljusci, ja stavim u vodu malo soli, oljusti se i isece kao za salatu. Glavica luka se proprzi da svene,na nasti je najlepse, krompir se ubaci i varjacom se izlomi na manje komadice. Posoli se po potrebi, dobro promesa i to je to

    • 25. oktobar 2017 | 11:35

      Wien

      @Lucija

      Uhhhh....sad moram pod hitno nesto pojesti...🤗🤗

    • 25. oktobar 2017 | 19:55

      LA

      @Lucija

      Velika razlika? Ti stavis krompir u luk a u receptu obrnuto!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA