Jednostavnost koju volimo u tanjiru: restovan krompir

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • hEHE

    09. novembar 2017 | 14:34

    Ja volim da ga izgnjecim - TOTALNO !!!

  • Beranje

    25. oktobar 2017 | 11:14

    To nije ovo jelo na slici

  • Lucija

    25. oktobar 2017 | 10:20

    Ovo je jelo mog detinjstva, a recept je malo drugaciji. Krompir se kuva u ljusci, ja stavim u vodu malo soli, oljusti se i isece kao za salatu. Glavica luka se proprzi da svene,na nasti je najlepse, krompir se ubaci i varjacom se izlomi na manje komadice. Posoli se po potrebi, dobro promesa i to je to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA