Hleb s kukuruznim brašnom

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika DARKO 100%
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • DARKO 100%

    19. oktobar 2017 | 12:36

    Mi ko SNALAZLJIV NAROD ,kukuruzno brasno nas je odrzalo,pogotovu za vreme 2 svetskog rata kad su nam nemci oduzeli zito misleci da ce mo pocrkati od gladi ,a ostavili nam kukuruz jer su smatrali tada da to zivina jede,ali zeznuli suu se ,oni neznaju da mi i od nicega mozemo napraviti nesto ,a to je skola nasih stari koji su koristili kukurzno brasno i to se prenosilo skolena na koleno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA