Kako da spremite sjajnu testeninu "A la Carbonara"?

 ≫ 

Komentari

  • јаре

    20. oktobar 2017 | 20:32

    а ја сам научио од Италијана кувара,мајстора за тестенине да се карбонара никада не ради са павлаком већ искључиво бешамел сос.У то сам се касније и уверио.

  • Mirjam

    19. oktobar 2017 | 15:23

    Naucila sam odavno odnprijateljice Rimljanke jedan od nacina pravljenja karbonare, jednostavan. Dok se testo kuva al dente, u drugoj serpi preprziti sitno secenu slaninu, a u posebnoj posudi, ili loncetu pomesajte pavlaku, seckani beli luk, jaja, biber. Kads testo ocedite bez ispiranja, bacite ga na isprzenu slaninu, pa prelijte umucenom smesom, zaboravilavsam da u nju umesate i rendani sir, i dobro promesajte, ugasite vatru. Sve ce se lepo spojiti i karbonara je gotova. Prijatno

  • OljaK .

    17. oktobar 2017 | 13:25

    Carbonara je sos za testeninu od slanine,jaja i parmezana po želji. Pozdrav iz trsta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA