Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
јаре
а ја сам научио од Италијана кувара,мајстора за тестенине да се карбонара никада не ради са павлаком већ искључиво бешамел сос.У то сам се касније и уверио.
Mirjam
Naucila sam odavno odnprijateljice Rimljanke jedan od nacina pravljenja karbonare, jednostavan. Dok se testo kuva al dente, u drugoj serpi preprziti sitno secenu slaninu, a u posebnoj posudi, ili loncetu pomesajte pavlaku, seckani beli luk, jaja, biber. Kads testo ocedite bez ispiranja, bacite ga na isprzenu slaninu, pa prelijte umucenom smesom, zaboravilavsam da u nju umesate i rendani sir, i dobro promesajte, ugasite vatru. Sve ce se lepo spojiti i karbonara je gotova. Prijatno
OljaK .
Carbonara je sos za testeninu od slanine,jaja i parmezana po želji. Pozdrav iz trsta.