Kako da spremite sjajnu testeninu "A la Carbonara"?

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika јаре
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • јаре

    20. oktobar 2017 | 20:32

    а ја сам научио од Италијана кувара,мајстора за тестенине да се карбонара никада не ради са павлаком већ искључиво бешамел сос.У то сам се касније и уверио.

  • Mirjam

    19. oktobar 2017 | 15:23

    Naucila sam odavno odnprijateljice Rimljanke jedan od nacina pravljenja karbonare, jednostavan. Dok se testo kuva al dente, u drugoj serpi preprziti sitno secenu slaninu, a u posebnoj posudi, ili loncetu pomesajte pavlaku, seckani beli luk, jaja, biber. Kads testo ocedite bez ispiranja, bacite ga na isprzenu slaninu, pa prelijte umucenom smesom, zaboravilavsam da u nju umesate i rendani sir, i dobro promesajte, ugasite vatru. Sve ce se lepo spojiti i karbonara je gotova. Prijatno

  • OljaK .

    17. oktobar 2017 | 13:25

    Carbonara je sos za testeninu od slanine,jaja i parmezana po želji. Pozdrav iz trsta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA