Neodoljivi biftek u sosu od zelenog bibera
≫
Sastojci:
- 400 g bifteka
- 0,2 dl slatke pavlake
- 30 g zelenog bibera, krupno mlevenog ili zdrobljenog
- 0,1 dl belog vina
- 10 g putera
- so
- malo limunovog soka
Priprema:
Ispecite biftek koji je bio na sobnoj temperaturi na žaru i ostavite ga sa strane bar 10 minuta.
Na šporetu kuvajte belo vino sa zelenim biberom dok vino ne ispari a biber ne omekša. Odvojeno umutite puter sa slatkom pavlakom, dodajte omekšali biber, so i limunov sok.
Biftek servirajte uz prilog od povrća po želji i prelijte sosom.
(Telegraf.rs)
Video: Brnabić: Poljoprivrednici su dovezli traktore kako bi dali doprinos studentima koji žele da uče
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Jeca
Valjda alkohol da ispari, a vino - tecnost da se prepolovi... Nista novo
Podelite komentar
Bjanka
Odlican
Podelite komentar