Riba pržena na ulju, s kojom nema greške

 ≫ 
  • 1

Sastojci:

- 1 kg sveže ribe

- so

- 1 šolja brašna

- ulje za prženje

Priprema:

Ribu očistiti, a ako je riba krupna onda je zaseci na par mesta. Očišcenu ribu posoliti iznutra i spolja. Uvaljati je u brašno i staviti na vrelo ulje da se prži 7 minuta s jedne strane i 7 minuta s druge strane.

Kada porumeni okrenuti je rešetkastom kašikom na drugu stranu. Prženu ribu servirati po želji.

(Telegraf.rs)

Video: Ogromne gužve na granici sa Hrvatskom: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA