Topli sendviči sa tost hlebom i jajima
Sastojci:
- 16 komada tost hleba
- 11 јаја
- 8 listova šunke
- 250 g kačkavalja
- 2 dl mleka
- mešavina začina (može samo so)
Priprema:
U posudi umutite 3 jaja, mleko i začine ili samo so po ukusu. Uzmite okruglu modlu za pogačice i pomoću nje na 8 komada tost hlebova izdubite rupu u sredini. Izrendajte kačkavalj na krupno rende. Pleh obložite papirom za pečenje. Cele parčadi tosta natopite mešavinom od jaja i poslažite ih u pleh. Preko svakog parčeta stavite list šunke i malo rendanog kačkavalja.
Natopite i udubljene parčadi tosta u mešavinu od jaja. U udubljenje na svakom tostu razbijte po 1 jaje. Peci u zagrejanoj rerni na 200°C dok se jaja ne ispeku.
(Telegraf.rs)
Video: Ogromne gužve na granici sa Hrvatskom: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.