Zelena dugačka boranija na francuski način

 ≫ 
  • 2

Sastojci:

- 1 kg zelene dugačke boranije

- 4 čena belog luka, iseckanog na listiće.

- maslinovo ulje

- so

- biber

Priprema:

Obariti celu boraniju u slanoj vodi, ali paziti da se ne raskuva. Blanširanu boraniju procediti i pržiti na maslinovom ulju dok malo ne omekša. Paziti da ne bude premekana. Pred kraj prženja dodati beli luk i pržiti još nekoliko minuta. Služiti kao prilog uz meso ili ribu.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA