Jaja „na oko“ u pavlaci sa parmezanom

  • 2

Sastojci:

- 2 jaja

- kašika putera

- 1/2 pavlake

- so

- permezan

Priprema:

Istopite puter i dodajte pavlaku. Mešajte da se sjedini i ostavite da provri. Možete dodati malo aleve paprike, zbog boje. Kad provri razbijte jaja i bez mešanja ostavite da se peku, pa smanjite vatru. Pred kraj dodajte i permezan. Uz jaja možete poslužiti i domaće kobasice.

(Telegraf.rs)

Video: Na Kopaoniku metar snega, skijaši uživaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA