Izvanredna mućkalica od svinjskog mesa i povrća

 ≫ 
  • 1

Sastojci:

- 500 g svinjskog mesa

- 1 glavica crnog luka

- 2 šargarepe

- 1 praziluk

- 2 paprike

- 2 veća paradajza

- 1-2 kašičice aleve paprike

- seckani peršun

- so, začin, biber, lovorov list

- sušeno povrće po želji

Priprema:

Meso iseckajte na kockice, povrće, takođe, iseckajte, luk sitno, šargarepu malo krupnije, papriku na kockice. Stavite crni luk i šargarepu u šerpu i malo proprzite na ulju, pa dodajte praziluk, proprzite još minut-dva, dodajte meso, papriku, paradajz isečen na sitnije komadiće i začine, po potrebi dolijte malo vode, poklopite i krčkajte dok meso ne postane mekano, na tihoj vatri oko sat vremena.

Jelo je jako softano i ukusno, a meso je pokupilo sve mirise i ukuse od povrća. Poslužite toplo.

(Telegraf.rs)

Video: Podkast "Glasno", EP 4: Gost Nemanja Dević

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA