Krompir spremljen sa sirom i kiselom pavlakom

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 2 velika krompira

- 120 g mocarele

- 100 g rendanog parmezana

- 1 kašika kisele pavlake

Priprema:

Rasecite krompir na tanke kriške, ali ga ne prerezati do kraja. Nasipati parmezana u razreze da bi se raseci raširili i krompir dobro ispekao. Stavite u rernu i pecite na 200°C. Kad krompir poprimi boju izvadite ga iz rerne i u raseke pospite malo začina i umetnite mocarelu narezanu na kriške. Vratite u rernu i nastavite peći na 200°C. Kad vidite da je krompir pečen izvadite ga iz rerne i pospite sa još malo rendanog parezana, pa dopecite nekoliko minuta.

Kad je krompir pečen, prelijte ga sa malo pavlake. Ako hoćete krompir može da bude isečen i na kriške i isto ovako pripremljen.

(Telegraf.rs)

Video: Na Kopaoniku metar snega, skijaši uživaju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA