Kanapei s dimljenim lososom
Potrebno je:
- 6 kriški tost-hleba
- 200 g krem sira
- 200 g dimljenog lososa
- 2 čena belog luka
- malo mirođije
- Iceberg salta
- krastavac
- kašika oljuštenog i iseckanog pistaćija
- maslinovo ulje
- sok limuna
- so i biber
Priprema:
Iseckajte dimljenog lososa sitno i izmešajte ga s krem sirom, pa začinite seckanim belim lukom i mirođijom. Promešajte dobro. Isecite od hleba komade veličine jednog zalogaja, pa na svaki stavite malo krem sira.
Iseckajte Iceberg salatu i krastavac, pa začinite i pospite seckanim pistaćijem. Poslužite zajedno salatu i kapapee jer losos odlično ide uz krastavce.
(Telegraf.rs)
Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Bjanka
Perfektni su
Podelite komentar