Jednostavno spremljena skuša iz rerne

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 5 skuša

- peršun

- 500 ml belog vina

- 1 limun, začin, so

- 1 kašika aleve paprike

- 70 ml vinskog sirćeta

- luk,ulje

Priprema:

Očišćenu ribu odozgo zasecite na više mesta, posolite i stavite začin. Peršun i luk sitno iseckajte i napunite skuše, pa stavite u tiganj za pečenje . Ribu prelijte uljem, limunom seckanim na kocke, dodajte vinsko sirće, peršun, alevu papriku, vino i stavite da se peče u rerni oko 30 minuta na 200 stepeni. Možete je poslužiti sa dodatakom kuvanog krompira, pirinča ili po svojoj želji.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA