Dinstana junetina sa povrćem i začinom
Sastojci:
- 1 crni luk
- 500 g junetine
- 400-500 g šargarepe
- so, biber, lovorov list i majčina dušica
- voda, malo ulja...
Priprema:
Luk iseckajte, pržite ga na malo ulja i posolite u toku prženja, zatim kad ste luk propržili dodajte isečeno meso na kocke i nastavite prženje par minuta, zatim nalijte vodom da ogrezne, smanjite temperaturu na srednju, ubacite lovorov list, poklopite i dinstajte meso uz dolivanje vode, ako je potrebno, i povremeno promešajte. Kada meso omekša dodajte šargarepu i dinstajte još pola sata.
U međuvremenu, ako je potrebno posolite po ukusu, dodajte majčinu dušicu, a biber tek pri kraju kuvanja, pa poslužite uz zelenu salatu.
(Telegraf.rs)
Video: Reprezentativcu rekli da je završio karijeru zbog problema sa srcem, naš lekar ga vratio na teren
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.