Osvežavajuća zdrava supa od bundeve
≫
Sastojci za 5 osoba:
- 1 manja bundeva
- 1-2 krompir
- pavlaka za kuvanje
- po želji so, biber, peršun
Priprema:
Oljuštiti bundevu, iseckati na kockice (može i krompir), pa staviti u lonac i dodati vode taman da se masa potopi. Kuvati 20-30 min dok bundeva ne bude mekana. Skinuti sa vatre i dobro "izblendati" dok se ne stvori u kašu bez komadića. Vratiti još 2 minuta na laganu vatru. Dok još lagano krčka staviti pavlaku za kuvanje. Sipati u tanjir i ukrasiti po želji sa pavlakom ili peršunom.
(Telegraf.rs)
Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Plavi
Najbolja supa je od svezih komaraca dodajte samo paradajz mmmm
Podelite komentar
Mala
A sada je sezona bundeve?
Podelite komentar