Jednostavno pripremljena šnicla na roštilju
Sastojci:
- 2 juneće šnicle
- 1 kašika začina
- 1/2 kašičica bibera
- 2 kašičice senfa
- 1 kašičica belog luka u prahu
Priprema:
Meso sa jedne strane začinite i pobiberite, a sa druge strane premažite senfom u koji ste umešali beli luk i ostavite tako bar 1 sat u frižider, pa onda izvadite i sačekajte da meso dođe na sobnu temperaturu. Roštilj zagrejte na oko 200°C, pa stavite stek sa začinjene strane prvo i ostavite tako oko 4 minuta, ili dok vam se linije lepo objeleže na mesu, pa onda okrenite i dopecite još malo, oko 3-4 minuta.
Gotovo meso malo prekrijte folijom, da se sokovi opet vrate u meso, pa poslužite.
(Telegraf.rs)
Video: Ogromne gužve na granici sa Hrvatskom: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.