Jednostavno pripremljena šnicla na roštilju

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 2 juneće šnicle

- 1 kašika začina

- 1/2 kašičica bibera

- 2 kašičice senfa

- 1 kašičica belog luka u prahu

Priprema:

Meso sa jedne strane začinite i pobiberite, a sa druge strane premažite senfom u koji ste umešali beli luk i ostavite tako bar 1 sat u frižider, pa onda izvadite i sačekajte da meso dođe na sobnu temperaturu. Roštilj zagrejte na oko 200°C, pa stavite stek sa začinjene strane prvo i ostavite tako oko 4 minuta, ili dok vam se linije lepo objeleže na mesu, pa onda okrenite i dopecite još malo, oko 3-4 minuta.

Gotovo meso malo prekrijte folijom, da se sokovi opet vrate u meso, pa poslužite.

(Telegraf.rs)

Video: Ogromne gužve na granici sa Hrvatskom: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA