Pikantne grilovane juneće šnicle
Sastojci:
- 6 komada junećih šnicli
- 3 kašičice belog luka
- 3 kašike vorčester sosa
- 3 kašike soja sosa
- 1 kašika senfa
- 3 kašike sirćeta
- 70 ml ulja
- 1/2 kašičica bibera
Priprema:
Promešajte sve sastojke za marinadu i prelijte preko mesa, pa ostavite tako nekoliko sati na sobnoj temperaturi ili preko noći u frižideru, ali izvadite meso iz frižidera bar jedan sat pre pečenja da bi meso došlo do sobne temperature, jer se samo tako može lepo i ravnomerno ispeći.
Zagrejte rostilj i pecite stekove oko 3-5 minuta po strani (okrenite samo jednom). Pre rostiljanja možete dodati malo začina, po ukusu.
(Telegraf.rs)
Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.