Turske lepinje iz domaće kuhinje

Komentari

  • Ljubica

    3. jun 2017 | 22:02

    Makedonska lepinja prave se zavisi za koliko clanova porodice ili goste.ove lepinje prave se za dorucak. Unapred spremiti kvasac svezi od mlakog mleka malo secera i brasna.ubaciti u sedamstotina mekanog brasna pomesna mlaka voda i mleka i jaja po zelji so jedna kasikica.umesiti rikom dobro.i staviti u vanglu na malo brasna.da narastecpokriveno.podeliti na komade koji kada se sa oklagijom razbuku tanko da budu onoliki koliki je okrugli tiganj. Pokriti da malo odstoje .ugrejte zejtin na srednju temperaturi i prziti sa obe strane a polivate sa kasikom vrucim zejtinom Obavezno izbosti vilujskoma nastredini stavite viljusu dok se przi.samo da lepo porumene.ragjati jedna preko druge.prilog sir przene silja paprije svez paradajz mladi luk i sta ko voli.prijatno...

  • Bosanac do koske

    2. jun 2017 | 15:11

    Da ne bi Turaka, Srbi bi samo jeli poganu prasetinu i kiseli kupus.

    • 2. jun 2017 | 17:22

      Rakisa

      @Bosanac do koske

      A ti bi jeo...

    • 2. jun 2017 | 21:34

      Dex

      @Bosanac do koske

      Nista lepse od prasetine sa raznja i kupusa ;)

    • 3. jun 2017 | 12:06

      Prase i kupus

      @Bosanac do koske

      I da ne bi turaka, ti sada ne bi bio "Bosanac do koske ", vec bi ostao Srbin koji jede prase i kupus!

    • 4. jun 2017 | 18:32

      Gligorije

      @Bosanac do koske

      Ti znas mrmonja

    • 4. jun 2017 | 21:44

      Miki

      @Bosanac do koske

      Pa sad volimo mi Srbi sleninicu sa kupusom njami njami pa slaninicu sa kompirići,pa svinjetinu na 101 način i šta sa tim,jel imaš nešto protiv? A vidim i ti si Srbin al muslimanski jedeš sve to al da te niko ne vidi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA