Turske lepinje iz domaće kuhinje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Ljubica
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ljubica

    03. jun 2017 | 22:02

    Makedonska lepinja prave se zavisi za koliko clanova porodice ili goste.ove lepinje prave se za dorucak. Unapred spremiti kvasac svezi od mlakog mleka malo secera i brasna.ubaciti u sedamstotina mekanog brasna pomesna mlaka voda i mleka i jaja po zelji so jedna kasikica.umesiti rikom dobro.i staviti u vanglu na malo brasna.da narastecpokriveno.podeliti na komade koji kada se sa oklagijom razbuku tanko da budu onoliki koliki je okrugli tiganj. Pokriti da malo odstoje .ugrejte zejtin na srednju temperaturi i prziti sa obe strane a polivate sa kasikom vrucim zejtinom Obavezno izbosti vilujskoma nastredini stavite viljusu dok se przi.samo da lepo porumene.ragjati jedna preko druge.prilog sir przene silja paprije svez paradajz mladi luk i sta ko voli.prijatno...

  • Bosanac do koske

    02. jun 2017 | 15:11

    Da ne bi Turaka, Srbi bi samo jeli poganu prasetinu i kiseli kupus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA