Reš pečeni krompir sa kobasicom
≫
Sastojci za 6 osoba:
- 10 srednjih krompira
- 10 svezih kobasica srednje veličine
- 1 dl ulja
- 2 dl vode
- so
- malo ruzmarina
Priprema:
Oljuštiti krompir i iseći na četvrtine. Posoliti krompir po ukusu i staviti u tepsiju podmazanu uljem. Složiti kobasicu između krompira. Preliti sve sa 2 dl vode i staviti po krompiru malo listića ruzmarina. Peći na jakoj vatri u rerni dok ne porumeni. Ako se krompir zalepi, dodati pola čaše vode, vratiti u rernu nekoliko minuta i krompir će se odlepiti, pa ga možete vaditi i servirati.
(Telegraf.rs)
Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
ZIVOJIN
UF ovo je ekstra.
Podelite komentar