Reš pečeni krompir sa kobasicom
≫
Sastojci za 6 osoba:
- 10 srednjih krompira
- 10 svezih kobasica srednje veličine
- 1 dl ulja
- 2 dl vode
- so
- malo ruzmarina
Priprema:
Oljuštiti krompir i iseći na četvrtine. Posoliti krompir po ukusu i staviti u tepsiju podmazanu uljem. Složiti kobasicu između krompira. Preliti sve sa 2 dl vode i staviti po krompiru malo listića ruzmarina. Peći na jakoj vatri u rerni dok ne porumeni. Ako se krompir zalepi, dodati pola čaše vode, vratiti u rernu nekoliko minuta i krompir će se odlepiti, pa ga možete vaditi i servirati.
(Telegraf.rs)
Video: Od početka godine na putevima Srbije poginulo 25 osoba, posebno ugroženi pešaci
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
ZIVOJIN
UF ovo je ekstra.
Podelite komentar