Kajgana sa paradajzom i paprikom
Idealan doručak za letnje dane...
Sastojci:
- 2 jaja
- 1 manji luk
- 1 manja paprika
- 1 mali paradajz
- malo ulja, soli, bibera
Priprema:
Očistite luk, papriku i paradajz. Luk narežite na kriške, papriku na trakice, a paradajz na male kockice ili po želji. Na malo ulja najpre 2-3 minuta propržite luk, zatim dodajte papriku i pržite još nekoliko minuta. Na samom kraju dodajte paradajz. Zatim u tiganj s povrćem razbijte 2 jaja, posolite, pobiberite i izmešajte, pa pržite do željene tvrdoće. Poslužite uz neku sezonsku salatu.
(Telegraf.rs)
Video: Marija Milutinović novinarka Telegraf.rs izveštaj iz Bele kuće
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Miloske
Moja baba ovo zobe przeno
Podelite komentar
Kosovka
Sta ce ti salata . Ko sataras sas jajca..U turskoj seriji. u.SUDBINI Elif je to spremala
Podelite komentar