Kajgana sa paradajzom i paprikom

  • 2

Sastojci:

- 2 jaja

- 1 manji luk

- 1 manja paprika

- 1 mali paradajz

- malo ulja, soli, bibera

Priprema:

Očistite luk, papriku i paradajz. Luk narežite na kriške, papriku na trakice, a paradajz na male kockice ili po želji. Na malo ulja najpre 2-3 minuta propržite luk, zatim dodajte papriku i pržite još nekoliko minuta. Na samom kraju dodajte paradajz. Zatim u tiganj s povrćem razbijte 2 jaja, posolite, pobiberite i izmešajte, pa pržite do željene tvrdoće. Poslužite uz neku sezonsku salatu.

(Telegraf.rs)

Video: Gori automobil u blizini Slavonskog Broda: Vatra "progutala" vozilo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloske

    3. jun 2017 | 22:47

    Moja baba ovo zobe przeno

  • Kosovka

    4. jun 2017 | 16:55

    Sta ce ti salata . Ko sataras sas jajca..U turskoj seriji. u.SUDBINI Elif je to spremala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA