Pohovane ćureće šnicle sa pomfritom

 ≫ 

Komentari

  • MinaGogi

    7. jun 2017 | 14:03

    Ja dobro izlupam šnicle bilo to belo meso pileće, curece ili krmenadle, zacinim solju, biberom i malo aleve paprike i odstoji mi ili preko noći ako unapred isplanirao ili sat - dva pre pečenja. Uvaljam u brašno a u drugom tanjiru ulupam dva jaja i brašno kao za gušće palačinke i tu brzo sa obe strane i u tiganj. Odličan poh i ukusne i hladne. Ako isecem kao štapiće onda posle jaja uvaljam u susam, malo prezle i parmezana.

  • plavi safir

    5. jun 2017 | 18:23

    Ne razumem čemu dinstanje pa onda prženje?? Šnicle začiniti, uvaljati u brašno pa u jaje a ko voli onda u prezlu i pržiti dok lepo porumeni s obe strane. Vrlo kratko jer je meso mekano.

  • Delije Čikago

    5. jun 2017 | 17:38

    Nešto najukusnije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA