Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
MinaGogi
Ja dobro izlupam šnicle bilo to belo meso pileće, curece ili krmenadle, zacinim solju, biberom i malo aleve paprike i odstoji mi ili preko noći ako unapred isplanirao ili sat - dva pre pečenja. Uvaljam u brašno a u drugom tanjiru ulupam dva jaja i brašno kao za gušće palačinke i tu brzo sa obe strane i u tiganj. Odličan poh i ukusne i hladne. Ako isecem kao štapiće onda posle jaja uvaljam u susam, malo prezle i parmezana.
plavi safir
Ne razumem čemu dinstanje pa onda prženje?? Šnicle začiniti, uvaljati u brašno pa u jaje a ko voli onda u prezlu i pržiti dok lepo porumeni s obe strane. Vrlo kratko jer je meso mekano.
Delije Čikago
Nešto najukusnije.