Pohovane ćureće šnicle sa pomfritom

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Delije Čikago
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • MinaGogi

    07. jun 2017 | 14:03

    Ja dobro izlupam šnicle bilo to belo meso pileće, curece ili krmenadle, zacinim solju, biberom i malo aleve paprike i odstoji mi ili preko noći ako unapred isplanirao ili sat - dva pre pečenja. Uvaljam u brašno a u drugom tanjiru ulupam dva jaja i brašno kao za gušće palačinke i tu brzo sa obe strane i u tiganj. Odličan poh i ukusne i hladne. Ako isecem kao štapiće onda posle jaja uvaljam u susam, malo prezle i parmezana.

  • plavi safir

    05. jun 2017 | 18:23

    Ne razumem čemu dinstanje pa onda prženje?? Šnicle začiniti, uvaljati u brašno pa u jaje a ko voli onda u prezlu i pržiti dok lepo porumeni s obe strane. Vrlo kratko jer je meso mekano.

  • Delije Čikago

    05. jun 2017 | 17:38

    Nešto najukusnije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA