Salata od pečene paprike sa začinom

 ≫ 
  • 0

Sastojci za 2 osobe:

- 5 crvenih paprika

- 2-3 čena belog luka

- so,biber,ulje

Priprema:

Rernu zagrejati na 200 stepeni. Paprike oprati, osušiti, začiniti i složiti u namašćen pleh, te preliti sa malo ulja. Preko pleha staviti foliju. Kada budu pečene kožica se lakše ljušti. Staviti u rernu i peći oko 35-45 minuta ili prema vašoj proceni.

Ostaviti ih u plehu prekrivene folijom da se ohlade. Odstraniti im kožicu, te ih iseći na tanje trake. Luk isitniti i dodati paprikama, koje možemo dodatno začiniti sa još malo ulja i sirćeta. Poslužiti paprike kao salatu uz obrok.

(Telegraf.rs)

Video: Gužve na hrvatsko-srpskoj granici: Kilometarske kolone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA