Šampinjoni na roštilju - idealan prilog uz meso
Nije roštilj samo za meso!
Sastojci za 4 osobe:
- 1 kg šampinjona
- malo začina
- malo biljnog ulja
- malo bibera
Priprema:
Šampinjone operite i površinski očistite pa presecite na pola. Stavite ih u posudu i polijte sa biljnim uljem, začinom i biberom. Ostavite ih preko noći sa ovom marinadom u frižideru. Ispecite ih na kraju na roštilju sa drvenim ugljem na slabijem žaru, tako da potamne i omekšaju .Odlično se slažu sa pečenicama, piletinom, svinjetinom i ćevapima.
(Telegraf.rs)
Video: Marija Milutinović novinarka Telegraf.rs izveštaj iz Bele kuće
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Dragan
Meso na rostilju je jos bolji prilog uz meso
Podelite komentar