Šampinjoni na roštilju - idealan prilog uz meso
≫
Sastojci za 4 osobe:
- 1 kg šampinjona
- malo začina
- malo biljnog ulja
- malo bibera
Priprema:
Šampinjone operite i površinski očistite pa presecite na pola. Stavite ih u posudu i polijte sa biljnim uljem, začinom i biberom. Ostavite ih preko noći sa ovom marinadom u frižideru. Ispecite ih na kraju na roštilju sa drvenim ugljem na slabijem žaru, tako da potamne i omekšaju .Odlično se slažu sa pečenicama, piletinom, svinjetinom i ćevapima.
(Telegraf.rs)
Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Dragan
Meso na rostilju je jos bolji prilog uz meso
Podelite komentar