Šampinjoni na roštilju - idealan prilog uz meso

 ≫ 
  • 1

Sastojci za 4 osobe:

- 1 kg šampinjona

- malo začina

- malo biljnog ulja

- malo bibera

Priprema:

Šampinjone operite i površinski očistite pa presecite na pola. Stavite ih u posudu i polijte sa biljnim uljem, začinom i biberom. Ostavite ih preko noći sa ovom marinadom u frižideru. Ispecite ih na kraju na roštilju sa drvenim ugljem na slabijem žaru, tako da potamne i omekšaju .Odlično se slažu sa pečenicama, piletinom, svinjetinom i ćevapima.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA