Juneći gulaš sa paradajzom i mlevenom paprikom
≫
Sastojci:
- 800 g junećeg ili goveđeg mesa
- 4 glavice crvenog luka srednje veličine
- 1 dl kuvanog paradajza
- beli luk
- biber
- so
- mlevena crvena paprika
- 1,5 kašika gustina
Priprema:
Pržiti iseckani crveni luk do braon boje, dodati so, meso, tako da prekrije luk i beli luk, biber, crvenu papriku, kuvani paradajz, pa pržiti na laganoj vatri, da meso dobro omekša, dodajući vodu po potrebi. Razmutiti 1,5 kašika gustina sa malo vode, pa i to dodati masi. Poslužiti sa kuvanim krompirom, rižom, makaronima ili sa knedlama.
(Telegraf.rs)
Video: Gori automobil u blizini Slavonskog Broda: Vatra "progutala" vozilo
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.