Italijanska pasta sa piletinom u krem sosu

 ≫ 
  • 0

Sastojci za 2 osobe:

- 2 komada pilećih fileta

- 350 g testenina po izboru

- 1-2 dl pavlake za kuvanje

- 1 čen belog luka

- 1 čili papričica

- so

- biber

- sveži peršun

Priprema:

Stavimo vodu za pastu i kuvamo prema uputstvu. Na maslinovom ulju propržimo piletinu. Dodamo tome iseckanu čili papričicu i beli luk, pa so i biber po želji. Na sve dodamo pavlaku za kuvanje pa sačekamo da provri i tada,kada postane kremasto dodamo rezance i pospemo peršunom i sve fino promešamo. Ako nam nije dovoljno kremasto dodamo još pavlake za kuvanje.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA