Salata od piletine sa kiselom pavlakom i povrćem

  • 0

Sastojci:

- 300 g piletine

- 100 g korena celera

- 3 šargarepe

- 2 paprike

- 2 dl majoneza

- 1 kisela pavlaka

- 1 kašika narezanog peršuna

- sok jednog limuna

- so, biber

Priprema:

Piletinu skuvamo sa svim povrćem koje, inače, koristimo za supu. Kuvano meso izrežemo na trakice, ili komade po želji, a koren celera izrežemo, takođe, na tanke trakice, kao i šargarepu iz supe, pa dodamo kuvani grašak,  iseckanu papriku, pa sve sastojke začinimo solju i biberom. Dodamo narezanog peršuna, sok od limuna , majonez i kiselu pavlaku manje masnoće. Pažljivo promešamo i poslužimo.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA