Pohovani, sočni fileti ribe sa prilogom

 ≫ 
  • 0

Sastojci:

- 5-6 ribljih fileta

- 3 jaja

- 100 g brašna

- 100 g prezli

- so, začin

Sos:

- 1 kašika majoneza

- 2 kašike pavlake

- kapar

- 1 čen belog luka

- sok od pola limuna

Priprema:

Filete dobro osušiti. Malo ih posoliti i posuti sa začinom. Prvo ih uvaljati u brašno pa u jaja koja ste prethodno umutili, pa tek onda u prezle. Pržiti na vrelom ulju. Filete vaditi na papir da bi papir pokupio masnoću iz njih. Ne pokrivajte filete da bi ostali hrskavi.

Sos:

Umutiti pavlaku sa majonezom. Dodati kapar i sok od limuna. Na kraju iscedite jedan čen belog luka. Ribu možete servirati uz pomfrit ili nešto drugo, po vašoj želji.

(Telegraf.rs)

Video: IN MEMORIAM: Dragan Marković Palma

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA