Punjena paprika sa ćuretinom, ječmom i kukuruzom
≫
Sastojci:
- 1 mali kečap
- 450 g mlevene ćuretine
- 100 g kuvanog ječma
- 150 g kukuruza šećerca
- 3 veće sveže crvene paprike
- 50 g rendanog sira gauda
- 2 kašike ulja
- so, biber, bosiljak
Priprema:
Mlevenom mesu dodajte kuvani ječam, oceđeni kukuruz šećerac i pripremljeni sos, pa umešajte začine i kečap. Paprike očistite i prerežite na pola. Napunite ih pripremljenom smesom i pospite rendanim sirom.
Punjene paprike stavite u nauljenu posudu za pečenje. Pecite 45 minuta u rerni zagrejanoj na 200°C, pa kada se prohlade poslužite.
(Telegraf.rs)
Video: Trener Štutgarta o Marakani i Delijama: "Stadion je legendaran, mnogo poštujem Zvezdine navijače"
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.