Supa od bundeve sa celerom i prazilukom
Toplo predjelo sa sjajno uklopljenim sastojcima...
Sastojci:
- 2 crna luka
- 2-3 praziluka
- 4-6 čena belog luka
- 1 manja glavica celera
- 1-1,5 kg bundeve za kuvanje
- malo karija
- soli-po ukusu
- biber
- 4-5 manjih krompira
- neutralna pavlaka
- malo maslinovog ulja
Priprema:
Sve sastojke spremiti i fino iseckati, zatim izdinstati na ulju, preliti vodom, tek da pokrije svo povrće. Kada je povrće već skuvano,izmiksati štap-mikserom, pa kuvati još koji minut. Na kraju dodati iseckani peršun i neutralnu pavlaku. Uz ovu supu možete poslužiti domaći crni hleb sa orasima, ako imate. Za goste možete služiti supu u tikvi, čije ste “meso” predhodno iskoristili za kuvanje iste.
(Telegraf.rs)
Video: Ovo je biralište u Vašingtonu koje je bilo blokirano zbog sumnjivog paketa
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
bravo
To je to zdravo i bravo !
Podelite komentar