Morski plodovi i egzotično voće: škampi sa avokadom

 
 ≫ 
  • 0

Jelo idealno za prolećen dane, uz čašu belog vina...

Sastojci:

- 1 manji avokado

- biber mleveni

- so

- sok od limuna

- škampi ili gambori u ljusci

Priprema:

Celer isekati na sitne kockice. Avokado iseći po želji, može, takođe, na kockice. Preliti limunovim sokom, vrlo malo posoliti i malo preliti maslinovim uljem. Blago promešati i posuti peršunom seckanim ili bosiljkom.

Dodati  i račiće prokuvane (ili zapečene na roštilju), pa poslužiti.

(Telegraf.rs)

Video: Vučić: Rekonstrukcija Vlade od marta do juna, sa nekima da se pozdravimo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA