Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
<% message.text %>
kikica
Sve je to super samo nam fali jordansko jagnje koje nema miris kao nase posto kod repa ima kesu gde se skuplja loj.Primera radi u Jordanu je najjeftinija novozelandska jagnjetina oko 3,5 jordanskih dinara zatim nasa balkanska koja je 6 dinara i njihova domaca koja je 12 jordanskih dinara
Goveđa slanina
ima na jutjubu kako se pravi govedja slanina... od kad to slanina mora da bude samo od svinje?
lavica
Sigurno nabavljaju slaninu od nas, dobro je sto ce se "izvoz"povecati.Cuj slanina u Jordanu!