Divna tajlandska pileća supa sa celerom

 ≫ 
  • 1

Sastojci:

- 1 praziluk

- 3 šargarepe

- 1/2 korena peršuna

- 1 stabljika celera

- 1 manja zelena tikvica

- 4 kašike maslinovog ulja

- 1 kg piletine sa kostima

- 1/2 kašičica belog luka u prahu

- po potrebi mevenog bibera

- po potrebi soli

- po potrebi začina

- 2-3 litra vode

- 250 ml suvog miksa za supu

Priprema:

Svo povrće iseći na kockice. Na ulju prvo dinstati praziluk 2-3 minuta, pa onda dodati ostalo povrće i dinstati s mešanjem oko 5 minuta ili dok ne omekša malo. Dodati piletinu i doliti vodu. Staviti začine i so, pa ostaviti supu da vri i da se kuva oko 1h. Pred kraj izvaditi piletinu, skinuti je sa kostiju, iseći na sitne kockice i vratiti u supu. Dosoliti i začiniti po potrebi i servirati.

(Telegraf.rs)

Video: Mladi Romi u Žablju – snaga zajednice i potencijal za svetliju budućnost

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA